Фаянс

Various decorative tiles samples. Colorful samples of a stone tile in store. Copy space.

Фаянс

Предлагаме професионално лепене на фаянс в София, което е важен етап при обновяването или изграждането на баня, кухня или други мокри помещения. Лепенето на фаянс изисква внимание към детайлите, специализирани умения и правилно използване на подходящи материали.

Услугата включва:

  •  Подготовка на пространството: Първоначално, майсторите подготвят повърхността, където ще бъде поставен фаянсът. Това включва изравняване на стените или подовата настилка и почистване от прах, мазнини или други замърсявания. Повърхността трябва да бъде гладка, без неравности и дефекти, за да се осигури правилното прилепване на фаянсовите плочки.
  • Подготовка и нанасяне на лепило: След подготовката на повърхността, майсторите смесват лепилото за фаянс, което обикновено е във формата на прах или паста. Те следват указанията на производителя, за да получат правилната консистенция и да гарантират добро залепване на плочките. Майсторите използват зъбчати шпатули или лепилен троуел, за да нанесат лепилото върху повърхността. При това стъпките се правят така, че да се получи равномерно нанасяне и оптимално покритие. Текущото време на залепване на плочките може да варира в зависимост от типа и размера им.
  • Поставяне на фаянсовите плочки: След като лепилото е нанесено, майсторите поставят фаянсовите плочки внимателно върху него. Те упражняват лек натиск и подравняват плочките, за да се получи равна и симетрична повърхност.

Като фирма за лепене на фаянс в София, ние осигуряваме внимателно позициониране и насочване на фаянса, за да се постигне естетичен и безупречен външен вид. Използваме подходящи методи за наложения на фуги и завършващи работи, които допринасят за устойчивостта на фаянса.

Свържете се с нас за извършване на оглед и даване на оферта