За компанията

Добре свършената работа е необходимо и почти достатъчно (все пак има и независими елементи от личния живот) условие за спокоен сън.

Ongoing House Renovation. Caucasian Construction Worker with Metal Elements of the Drywall Wall. Scaffolding Elements in the Background.

АПРИЛ 1995 Началото

Започнахме като услуга за приятели. Със старание, търпение и немалка доза ентусиазъм тръгнахме по един труден, изпълнен с неизвестност, път.

1998 Здрава основа

Дойде момента в който здраво стъпили на земята осъзнахме че сме изградили основата , на която с привидно спокойствие, но и още по-голям ентусиазъм да градим, да пишем нашата история.

ДЕКЕМВРИ 2002 Преминаване към пълно обслужване

Професионалното почистване беше наше хоби и част от екстрите, който предлагахме до момента. В крайна сметка житейска истина е че един строител се е справил добре, ако това че е идвал носи само положителни емоции. Знаехме как се прави професионално и решихме да развиваме почистването и като самостоятелна услуга.

ЮНИ 2015 Растеж

От почиването на стари лаври единстеното,което може да се случи на човек е да остарее по-бързо. Със същия онзи ентусиазъм с който започнахме, търсим и черпим вдъхновение от всяка нова стъпка. Всяка перфектно боядисана стая, всеки положен камък, всяко едно нещо което създаваме ни връща години назад към онова вдъхновение и ни праща още една стъпка напред към следващата доволна усмивка.